Recente Transacties

H. Speksnijderstraat 4-6 hoek Berlagestraat te Rotterdam

Small_google_foto

Blokker Holding heeft voor haar winkelformule Big Bazar per 1 juni 2012 de winkelruimte aan de H. Speksnijderstraat 4-6 hoek Berlagestraat bij het winkelcentrum "Het Lage Land" in Rotterdam gehuurd. De winkel heeft een oppervlakte van circa 910 m² en zal naar verwachting in de maand juli haar deuren openen. De Mik Bedrijfshuisvesting bracht de transactie namens verhuurder, twee particuliere beleggers, tot stand.

Hoogeveenenweg 210 te Nieuwerkerk aan den IJssel

Small_img_8576

Floating Byte B.V. heeft het bedrijfsobject aan de Hoogeveenenweg 210 te Nieuwerkerk a/d IJssel gehuurd. Het object is gelegen op het bedrijventerrein "Hoogeveenen" te Nieuwerkerk a/d IJssel en bestaat uit ca. 665 m² bedrijfsruimte met ca. 150 m² opslag, ca. 380 m² kantoorruimte alsmede 16 parkeerplaatsen. De Mik Bedrijfshuisvesting bemiddelde namens de verhuurder.

Groot Willemsplein te Rotterdam

Small_naamloos1

Mendix Technology B.V. heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor ca. 2.000 m² op de bovenste verdieping van het duurzaam te herontwikkelen kantoorgebouw "Groot Willemsplein" in Rotterdam met parkeerplaatsen op eigen terrein. Mendix zal begin 2013 verhuizen naar haar nieuwe kantoorruimte. De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. bracht de transactie namens Mendix Technology tot stand.

Jan Leentvaarlaan 62

Small__mg_4170

Adecco heeft voor een van haar onderdelen de representatieve zelfstandige kantoorvilla aan de Jan Leentvaarlaan 62 te Rotterdam gehuurd. De kantoorvilla, gelegen op het Erasmuspark, is gelegen op een uitstekende zichtlocatie aan de A16. Het pand bestaat uit ca. 570 m² kantoorruimte verdeeld over 3 lagen alsmede 16 parkeerplaatsen. De Mik Bedrijfshuisvesting bemiddelde namens de verhuurder.

Rivium Quadrant 90

Small_img_0010

In het kantoorgebouw aan het Rivium Quadrant 90 heeft De Mik Bedrijfshuisvesting sinds mei 2011 circa 1.000 m² aan business units verhuurd. Momenteel is er een optie op de resterende 400 m² gelegen op de tweede verdieping. Het business center bestaat uit hoogwaardige units van verschillende grootte die voor een vaste huurprijs gehuurd kunnen worden. In de omliggende gebouwen zijn voorzieningen aanwezig zoals een kantine, vergaderruimtes en een bar waar de huurders gebruik van kunnen maken.