Recente Transacties

Frits Vogelstraat 18/20

Small_fritsvogelstraat

V.O.F. Shoppie h.o.d.n. Taartshoppie heeft onlangs een huurovereenkomst getekend inzake ca. 135 m² winkelruimte gelegen aan de Frits Vogelstraat 18/20 te Zwijndrecht. De Mik Bedrijfshuisvesting trad op namens de verhuurder.

Zeemansstraat 13

Small_img_2070

Van Steenderen MainportLawyers B.V. heeft recentelijk een nieuwe huurovereenkomst gesloten voor de huur van het statige kantoorpand ter grootte van ca. 930 m² gelegen aan de Zeemansstraat /Westerkade te Rotterdam. Van Steenderen MainportLawyers B.V. is reeds sinds 2006 in het pand gevestigd.

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. bracht de transactie tot stand namens verhuurder.

 

Wilhelminakade 312

Small_img_0344

MetrixLab, een wereldwijd opererend marketinginformatiebedrijf met het hoofdkantoor in Rotterdam, heeft haar huurovereenkomst in het kantoorgebouw “Las Palmas” aan de Wilhelminakade 312 op de Kop van Zuid te Rotterdam langjarig verlengd. Om de snelle groei van het bureau te kunnen opvangen heeft MetrixLab tevens de aangrenzende kantoorruimte van NT Publishers, ter grootte van circa 885 m², overgenomen en bijgehuurd. Hiermee komt de door MetrixLab gehuurde kantoorvloeroppervlakte in het aansprekende gebouw “Las Palmas” uit op circa 2.800 m² in totaal. 

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. bracht beide transacties namens MetrixLab tot stand. 

 

Maashaven Oostzijde

Small_img_6015

NT Publishers B.V. heeft recentelijk een huurovereenkomst gesloten met Vestia Rotterdam Feijenoord inzake ca. 566 m² kantoorruimte in het kantoorgebouw gelegen aan de Paul Krugerstraat 181 te Rotterdam in combinatie met 10 parkeerplaatsen. 

De kantoorruimte maakt deel uit van het in 2004 gerealiseerde project  “Maashaven”. Het gehele complex bestaat uit diverse koopwoningen, een ruime parkeergarage, horecaruimte, het kantoor van de deelgemeente Feijenoord en overige kantoorruimtes.

Momenteel is er nog ca. 344 m² kantoorruimte beschikbaar. 

De Mik Bedrijfshuisvesting bracht de transactie tot stand namens verhuurder. 

 

Anthonetta Kuijlstraat 36 te Rotterdam

Small_internet1

Van Herk Groep heeft een huurovereenkomst gesloten met Alphatron Medical Innovations bv op de Anthonetta Kuijlstraat 36 te Rotterdam. 

Het gehuurde betreft in totaal ca. 665 m², waarvan ca 135 m² kantoorruimte en ca 530 m² bedrijfsruimte. De Mik Bedrijfshuisvesting trad op namens verhuurder.