Recente Transacties

Cornusbaan 75a te Capelle aan den IJssel

Small_knipsel

CSC Installatie B.V. heeft circa 57,4 m² bedrijfsruimte op de begane grond alsmede circa 30 m² bedrijfsruimte op de entresol gehuurd aan de Cornusbaan 75a te Capelle aan den IJssel. De Mik Bedrijfshuisvesting trad op namens verhuurder.

De Liesbosch 90 te Nieuwegein

Small_knipsel1

CBRE Global Investors NL heeft namens het CBRE Logistics Property Fund Europe, het distributiecentrum DC Liesbosch op de Liesbosch 90 te Nieuwegein aan ProDelta verkocht. De totale oppervlakte van het gebouw bedraagt circa. 10.700 m² v.v.o. Het gebouw is verhuurd aan TNT Innight, onderdeel van TNT Express.

ProDelta werd bijgestaan door De Mik bedrijfshuisvesting en Loyens & Loeff. De transactie kwam namens CBRE Global Investors NL tot stand via bemiddeling van Statement Real Estate.

 

Marconistraat 2 te Rotterdam

Small_adl_evdk_marcstr2_lrg__007

De Stichting Reclassering Nederland is een nieuwe, langjarige, huurovereenkomst aangegaan voor het gehele kantoorgebouw ter grootte van 7.430 m² aan de Marconistraat 2 te Rotterdam. In februari 2012 heeft de Reclassering het reeds door haar gehuurde gebouw verlaten wegens verregaande renovatie- en onderhoudswerkzaamheden en werden de werknemers tijdelijk elders ondergebracht in het centrum van Rotterdam. 

Partijen hebben in de tussenliggende periode succesvol overleg gevoerd over de terugkeer van de Reclassering en het aangaan van een nieuwe huurovereenkomst. De verhuurder heeft het gebouw volledig gerenoveerd, o.a. de installaties zijn volledig vernieuwd. Steens Beheer en De Mik Bedrijfshuisvesting behartigden in deze transactie de belangen van de eigenaar, een particuliere belegger.

 

Rhijnspoor 239 te Capelle aan den IJssel

Small_rhijnspoor_239-capelle_ad_ijssel-1

Webavance B.V. en Blue Bricks B.V. hebben onlangs ieder een verdieping gehuurd in de volledig gemoderniseerde kantoorvilla aan het Rhijnspoor 239 te Capelle aan den IJssel. 

Webavance zal de 2e verdieping van ca. 175 m² gaan betrekken. Blue Bricks B.V. zal zich op de 1e verdieping gaan vestigen.

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. behartigde de belangen van de verhuurder, Select Invest uit Capelle aan den IJssel.

 

Hoofdweg 26

Small_img_2350

NSI verhuurt  circa 860 m² kantoorruimte in combinatie met circa 1.100 m² bedrijfsruimte en 22 parkeerplaatsen voor een periode van 5 jaar aan ForeyeT. Het gebouw aan de Hoofdweg 25 in Capelle aan den IJssel staat op een zichtlocatie en is door deze transactie volledig verhuurd. 

Naast de verhouding kantoor- en bedrijfsruimte is het voor ForeyeT belangrijk geweest dat NSI het pand gerenoveerd heeft, zodat zij haar bedrijfsvoering optimaal kan uitoefenen. De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. bracht de transactie namens verhuurder NSI tot stand.