Recente Transacties

Wijnhaven 38&54 te Rotterdam

Small_foto_brochure_wijnhaven

Agens Nederland B.V. heeft een huurovereenkomst getekend voor de huur van circa 750 m² inclusief parkeerplaatsen, gelegen op de 1e verdieping van de Wijnhaven 38 & 54 te Rotterdam. De Mik Bedrijfshuisvesting begeleidde de transactie in collegiale samenwerking met Ooms Makelaars.
In het gebouw Wijnhaven 36-94 is nog circa 1.250 m² gerenoveerde kantoorruimte verdeeld over diverse units beschikbaar.

Sevillaweg 81 te Rotterdam

Small_img_7609

Een particuliere belegger sloot per 1 augustus 2013 een meerjarige huurovereenkomst met Astrium Services Business Communications. Het betreft 1.440 m² bedrijfsruimte en 450 m² kantoorruimte op de begane grond en eerste verdieping van het gebouw, evenals 21 parkeerplaatsen op het bijbehorende terrein aan Sevillaweg 81 te Rotterdam. Astrium is onderdeel van de European Aeronautic Defence and Space Company (EADS) en heeft zich gespecialiseerd in draadgebonden en overige telecommunicatie.
Colliers International bracht, in collegiale samenwerking met De Mik Bedrijfshuisvesting, deze transactie tot stand namens verhuurder. Jacobus Recourt BOG Den Haag trad op namens de huurder.

Hollandsch Diep 63B te Capelle aan den IJssel

Small_img_4585

Medio september zal een Soleij lifestyle vestiging, ter grootte van 111 m², haar deuren gaan openen aan het Hollandsch Diep 63B te Capelle aan den IJssel. De nieuwe franchise formule zal naar alle waarschijnlijkheid 6 winkels openen dit jaar. 

Wijnhaven 3 te Rotterdam

Small_wijnhaven_3_vk

Van den Brekel Advocaten B.V. heeft onlangs een huurovereenkomst afgesloten voor de huur van circa 195 m² kantoorruimte op de 6e verdieping van kantoorgebouw Het Witte Huis aan de Wijnhaven 3 te Rotterdam. De Mik Bedrijfshuisvesting bracht deze transactie tot stand namens verhuurder.

Jan Leentvaarlaan 37-47 te Rotterdam

Small_img_3826

Top–Care revalidatiezorg huurt langjarig de vrijstaande kantoorvilla aan de Jan Leentvaarlaan 37-47 in het kleinschalige en exclusieve Erasmuspark langs de A16 in Rotterdam Kralingen. Deze representatieve kantoorvilla omvat ruim 1.410 m² vvo  met maar liefst 41 parkeerplaatsen en is eigendom van een particuliere belegger. 

De Mik Bedrijfshuisvesting belast met de verhuur, bracht de transactie namens eigenaar tot stand. 

Na de verhuur van de Jan Leentvaarlaan 37-47 en de eerdere verhuur (mei 2013) van de kantoorvilla Jan Leentvaarlaan 13-23 aan software ontwikkelaar Inovita is er in het Erasmuspark alleen nog sprake van een zeer geringe frictieleegstand. Hiermee onderscheidt dit kantorenpark zich van de andere locaties langs de A16.