Recente Transacties

Innsbruckweg 1 te Rotterdam

Small_knipsel

Alphatron Group, gespecialiseerd in technische oplossingen en hoogwaardige elektronica op het gebied van communicatie, observatie en navigatie, heeft voor haar sterk groeiende medische divisie het vrijstaande bedrijfspand aan de Innsbruckweg 1 te Rotterdam aangekocht. Dit pand bestaat uit ± 800 m² kantoor met  ± 350 m² bedrijfsruimte. Alphatron Group is een van origine Rotterdams hi-tech bedrijf met inmiddels 275 werknemers, verspreid over 22 vestigingen op maar liefst 4  continenten. Verkoper is de curator in het faillissement van autoverhuurbedrijf Runner.  De Mik Bedrijfshuisvesting behartigde de belangen van koper.

 

Waalhaven z.z. 12 te Rotterdam

Small_naamloos

Cargo-Partner Network B.V. heeft per 1 juli een huurovereenkomst gesloten voor de huur van 360 m² kantoorruimte en bijbehorende parkeerplaatsen in kantoorgebouw 'Havenstaete II' aan de Waalhaven Zuidzijde 12 te Rotterdam. Het kantoorgebouw gelegen op een prominente zichtlocatie in het Waalhaven-gebied is recentelijk gerenoveerd en biedt thans huisvesting aan een 5-tal huurders. De Mik Bedrijfshuisvesting trad op als makelaar voor huurder Cargo-Partner Network B.V. 

Oostplein 97 te Rotterdam

Small_oostplein_97

Een landelijke retailer heeft een langjarige huurovereenkomst afgesloten voor de huur van ca. 556 m² winkelruimte alsmede 175 m² entresol aan het Oostplein 97 te Rotterdam. Namens de verhuurder zal Nieuw Holland de herontwikkeling van de begane grond begeleiden om een in het oog springende open casco ruimte te realiseren voorzien van een nieuwe winkelpui rondom. De Mik Bedrijfshuisvesting, samen met Parc Makelaars belast met de verhuur bracht deze transactie tot stand namens de verhuurder Cornus Vastgoed. 

Charloisse Lagedijk 534

Small_pand_entree

KWS Services North B.V., wereldwijd actief in de agrarische sector, heeft een huurovereenkomst afgesloten voor de huur van ca. 259 m² kantoorruimte in de luxe afgewerkte kantoorboerderij "Aploniahoeve" aan de Charloisse Lagedijk 536 te Rotterdam. Voor de verhuur is momenteel nog ca. 200 m² beschikbaar. De Mik Bedrijfshuisvesting trad op namens de verhuurder.

Dalkruidbaan 5 te Capelle aan den IJssel

Small_img_3235

Luijten-VVZ, leverancier van professionele verfproducten, heeft een huurovereenkomst afgesloten voor de huur van een nieuwbouw bedrijfsobject, bestaande uit ca. 363 m² bedrijfsruimte en 108 m² kantoorruimte aan de Dalkruidbaan 5  op het beveiligde bedrijventerrein Capelle Trade Center te Capelle aan den IJssel. Hiermee opent Luijten-VVZ zijn vijfde vestiging in Zuid-West Nederland. De Mik Bedrijfshuisvesting bracht deze transactie tot stand namens de verhuurder.