Recente Transacties

Dotterbloemstraat 1 te Rotterdam

Small_img_7908kl

MobileTrack B.V. huurt een kantoorunit met bedrijfsruimte gelegen op de begane grond aan de Dotterbloemstraat 1 te Rotterdam. De Mik Bedrijfshuisvesting trad op namens de verhuurder.

Wijnhaven 3 te Rotterdam

Small_wijnhaven_3_vk

Blokker Recruitment B.V. heeft onlangs een huurovereenkomst afgesloten voor de huur van circa 71 m² kantoorruimte gelegen in “Het Witte Huis” aan de Wijnhaven 3 te Rotterdam. De Mik Bedrijfshuisvesting trad op namens de verhuurder.

Cornusbaan 75a te Capelle aan den IJssel

Small_knipsel

CSC Installatie B.V. heeft circa 57,4 m² bedrijfsruimte op de begane grond alsmede circa 30 m² bedrijfsruimte op de entresol gehuurd aan de Cornusbaan 75a te Capelle aan den IJssel. De Mik Bedrijfshuisvesting trad op namens verhuurder.

De Liesbosch 90 te Nieuwegein

Small_knipsel1

CBRE Global Investors NL heeft namens het CBRE Logistics Property Fund Europe, het distributiecentrum DC Liesbosch op de Liesbosch 90 te Nieuwegein aan ProDelta verkocht. De totale oppervlakte van het gebouw bedraagt circa. 10.700 m² v.v.o. Het gebouw is verhuurd aan TNT Innight, onderdeel van TNT Express.

ProDelta werd bijgestaan door De Mik bedrijfshuisvesting en Loyens & Loeff. De transactie kwam namens CBRE Global Investors NL tot stand via bemiddeling van Statement Real Estate.

 

Marconistraat 2 te Rotterdam

Small_adl_evdk_marcstr2_lrg__007

De Stichting Reclassering Nederland is een nieuwe, langjarige, huurovereenkomst aangegaan voor het gehele kantoorgebouw ter grootte van 7.430 m² aan de Marconistraat 2 te Rotterdam. In februari 2012 heeft de Reclassering het reeds door haar gehuurde gebouw verlaten wegens verregaande renovatie- en onderhoudswerkzaamheden en werden de werknemers tijdelijk elders ondergebracht in het centrum van Rotterdam. 

Partijen hebben in de tussenliggende periode succesvol overleg gevoerd over de terugkeer van de Reclassering en het aangaan van een nieuwe huurovereenkomst. De verhuurder heeft het gebouw volledig gerenoveerd, o.a. de installaties zijn volledig vernieuwd. Steens Beheer en De Mik Bedrijfshuisvesting behartigden in deze transactie de belangen van de eigenaar, een particuliere belegger.