Recente Transacties

Weena 200 te Rotterdam

Small_r_dam_weena_200-004

Braskem Netherlands B.V. heeft recentelijk een langjarige huurovereenkomst gesloten voor de huur van circa 718 m² kantoorruimte gelegen op de negende verdieping van het gebouw 'W200' gelegen aan het Weena in Rotterdam.    

Braskem is een Braziliaans chemieconcern. Het concern heeft zijn hoofdkantoor in São Paulo en maakt uit natuurlijke grondstoffen chemische producten zoals fossiele brandstoffen en biomaterialen.Vanaf haar oprichting begin jaren zeventig groeide Braskem uit tot het grootste chemiebedrijf van Zuid-Amerika. 

Kantoorgebouw W200 (www.w200.nl) heeft in 2016 een upgrade gekregen. Het gebouw is gelegen op een steenworp afstand van Rotterdam Centraal Station en omvat volledig gerenoveerde kantoorruimtes, bruisende horeca en een businesslounge.

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. trad in deze transactie op namens verhuurder.

 

Baker Tilly Berk breidt uit in The Mark

Small_victoria_rotterdam_exterieur5

 

 

Valad Europe heeft 1.153 m² additionele kantoorruimte verhuurd aan Baker Tilly Berk in The Mark in Rotterdam. De overeenkomst werd ondertekend namens het Valad Netherlands Diversified Partnership (VNDP).

Baker Tilly Berk huurt sinds augustus 2016 in The Mark in Rotterdam en heeft besloten om per 2018 meerdere regionale kantoren samen te voegen tot één locatie in kantoorgebouw The Mark. Baker Tilly Berk is een landelijke accountancy en belastingadviesorganisatie met 17 vestigingen in Nederland. Kantoorgebouw The Mark wordt momenteel volledig gerestyled naar een full-service kantoorgebouw met méér dan alleen kantoorruimte. Hierbij wordt de centrale entree ge-upgrade tot een ontvangstruimte met een hoogwaardige koffie-/loungeruimte. Verder biedt het gebouw zijn gebruikers een ruim opgezet en representatief restaurant, een volledige geoutilleerd vergadercentrum alsmede een in-house gym.

Richard den Hartigh, Head of Asset Management Valad Benelux: "Wij zijn verheugd dat er ruim voor de opening van The Mark medio 2017 zoveel animo is voor dit volledig vernieuwde kantoorgebouw. Deze uitbreiding van Baker Tilly Berk N.V. is voor ons de bevestiging dat het concept van The Mark past bij de huidige behoeftes in de markt."

Valad Europe werd bij de verhuur bijgestaan door De Mik Bedrijfshuisvesting.

 

Van den Assem heeft overeenstemming bereikt voor een langjarige huurovereenkomst op Gelderlandplein in Amsterdam

Small_gelderlandplein_24_01_2016_0361_kopie

Kroonenberg Groep heeft overeenstemming bereikt met Van den Assem voor een langjarige huurovereenkomst op Gelderlandplein in Amsterdam. De winkel aan het centrale plein ontstaat door samenvoeging van de voormalige winkels van Cook & Co en De Tuinen, tot een geheel vernieuwde winkel van circa 390 m².

Van den Assem is een high-end schoenenwinkel die een zeer uitgebreide collectie dames-, heren- en kinderschoenen, tassen en accessoires biedt van merken als UGG, Shabbies Amsterdam, Marc Cain, Magnanni, Van Bommel en Santoni. Het familiebedrijf dat al meer dan 100 jaar bestaat, heeft met deze transactie haar 19e verkooppunt verworven. 

Het huurcontract zal op 1 juni ingaan. Na een korte inbouwperiode zal de winkel medio augustus haar deuren openen.

Van den Assem werd bijgestaan door De Mik Bedrijfshuisvesting.

Happy Italy restaurant keten opent zijn eerste vestiging in Amsterdam

Small_happy_italy_rotterdam

De populaire Happy Italy restaurant keten opent in januari 2017 zijn eerste vestiging in Amsterdam aan de Zuidelijke Wandelweg 78 in het nieuwbouwcomplex “SQUARE”. 

In het najaar van 2017 volgen nog drie openingen, te weten in Breda, Spijkenisse en Roermond. De restaurantketen heeft reeds vestigingen in Rotterdam (3), Hendrik Ido Ambacht, Eindhoven, Enschede, Kerkrade, Tilburg, Arnhem en Alkmaar.

Het nieuwbouwcomplex “SQUARE” dat opgeleverd is in april 2016 is een ontwikkeling van Wonam.

De Mik Bedrijfshuisvesting trad op als adviseur van Happy Italy en is voor verdere expansie van de Happy Italy keten op zoek naar passende, voor horeca bestemde ruimtes, gelegen in steden met meer dan 75.000 inwoners. De voor horeca bestemde ruimtes dienen tussen de circa 350 en 1.200 m² groot te zijn met de mogelijkheid van een terrasfunctie.

Allganized tekent huurovereenkomst voor de Hoogstraat 31-33

Small_img_7412

Allganized B.V. heeft per 1 februari een huurovereenkomst getekend voor de huur van totaal 564 m² commerciële- / trainings- en opslagruimte gelegen aan de Hoogstraat 31-33 te Rotterdam.

Allganized is een gerenommeerd Rotterdams evenementen-, promotie en hospitality bureau met landelijke dekking. Allganized, voorheen gevestigd aan de Goudsesingel heeft ervoor gekozen in het centrum van Rotterdam te blijven voor de dynamiek en bereikbaarheid zowel met de auto als ook met het openbaar vervoer.

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V.  adviseerde bij deze transactie de verhuurder.