Recente Transacties

Sagènn Re-integratie B.V. huurt in Hoge Erasmus Offices Rotterdam

Small_willemsplein_westerstraat_5_9_rotterdam-fotografie-objectenco.nl-32

Sagènn Re-integratie B.V. heeft onlangs een huurovereenkomst getekend voor de huur van de begane grond in kantoorgebouw “Hoge Erasmus Offices” gelegen aan de Westerstraat 5-9 te Rotterdam. Het gehuurde heeft een totale oppervlakte van ca. 520 m² kantoorruimte met 2 bijbehorende parkeerplaatsen in de bij het gebouw behorende parkeergarage.

Sagènn is dé partner voor iedereen die ondersteuning zoekt bij het leren van de Nederlandse taal, het vinden van werk, eigen kracht en zelfsturing en het versterken van de sociale samenhang in buurten en wijken. Sagènn is een landelijke organisatie met ruim 25 jaar ervaring in coaching, training, arbeidsbemiddeling en onderwijs.

Op deze fantastische locatie aan de voet van de Erasmusbrug met een uniek uitzicht en gelegen in het “Scheepvaartkwartier” te Rotterdam is momenteel nog ca. 3.100 m² kantoorruimte te huur. Het kantoorgebouw is een modern complex met kantoorruimte, parkeerruimte en een toren met luxe appartementen.

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. behartigde de belangen van verhuurder DPC Vermeer 8 B.V.

Cypresbaan 57, 59 en 61 Capelle aan den IJssel

Small_capelle-cypresbaan_57-61-011

Westpoort Vastgoed B.V. verkoopt kantoorvilla in Capelle aan den IJssel gelegen aan de Cypresbaan 57,59 en 61(Hoofdweg gebied). Het gebouw bestaat uit circa 792 m² kantoorruimte in combinatie met 18 parkeerplaatsen op mandelig terrein dat deel uitmaakt van een complex met 4 moderne kantoorgebouwen. Het gebouw zal gaan fungeren als hoofdkantoor voor onder andere regionale zorgverlener Stichting Firmitas en haar ketenpartners.  

Verkoper, Westpoort Vastgoed B.V., werd in deze transactie geadviseerd door De Mik Bedrijfshuisvesting B.V.

Jan van Galenstraat 14 Schiedam

Small_img_8578

M&R Accountants huurt per 1 mei 2018 het kantoorgebouw gelegen aan de Jan van Galenstraat 14 te Schiedam. Het kantoorgebouw van circa 693 m2 is verdeeld over 4 lagen en beschikt over 12 parkeerplaatsen welke zijn gelegen op het eigen afgesloten buitenterrein. 

M&R Accountants is een moderne en allround accountant welke alle zaken verzorgen op financieel- en fiscaal advies, belastingaangifte, het controleren van boekhouding, financiële planning en fiscaal en financieel beheer. 

Namens verhuurder Kalfsbeek Vastgoed B.V. bracht De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. de transactie tot stand.

Kantoorgebouw van 10.000 m² wordt getransformeerd tot hotel

Small_knipsel

Hotel Rotterdam Alexander B.V. heeft onlangs het kantoorgebouw aan de Marten Meesweg 51 te Rotterdam gekocht. Het in 1981 gebouwde kantoor is ontworpen door Jan Hoogstad en was voorheen in gebruik bij EY.

Het kantoorgebouw aan de Marten Meesweg 51, ter grootte van circa 10.162 m2 bruto vloeroppervlak heeft tevens een eigen parkeerterrein met 165 parkeerplaatsen. Het gebouw is gelegen in Rotterdam Alexander, direct zichtbaar vanaf de rijksweg A20 en naast een NS Intercity station en metrohalte. Het gebied kenmerkt zich door de mix van kantoren, wonen, een winkelcentrum, Woonmall Alexandrium en de megastores. Het nieuw te realiseren hotel heeft circa 200 kamers en is voorzien van verschillende conferentiezalen, een welness met zwembad en restaurant.

Een koopsom werd niet bekend gemaakt.

Koper werd geadviseerd door De Mik Bedrijfshuisvesting.

 

PICNIC huurt fulfillment Center in Eindhoven

Small_img_0010_bewerkt

GARBE Industrial heeft een deel van een distributiecentrum aan de Achtseweg Noord 30-36 in Eindhoven verhuurd aan online supermarkt Picnic. Het distributiecentrum omvat in totaal circa 67.000 m² waarvan Picnic een oppervlakte van circa 18.278 m2 heeft gehuurd. Het distributiecentrum ligt op het hoogwaardige Goederen Distributiecentrum Acht in Eindhoven met directe toegang tot de belangrijke snelwegen in de regio. De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. adviseerde Picnic bij deze transactie.

Voor Picnic, die al distributiecentra heeft in Diemen, Utrecht en Nijkerk, is dit het vierde en grootste distributiecentrum in Nederland dat werkgelegenheid zal bieden aan drie- tot vijfhonderd mensen. Het is voor de online supermarktketen de centrale ´hub´ voor verzending naar lokale distributiepunten in het zuiden van Nederland. De nieuwe locatie wordt momenteel verbouwd en zal naar verwachting in mei 2018 volledig operationeel zijn.

Michiel Muller, medeoprichter van Picnic: “Vanuit dit nieuwe fulfilment center kunnen we nu ook in Brabant onze boodschappen gratis aan huis gaan bezorgen. Vanuit Eindhoven beginnen we hiermee in de steden Breda en Tilburg waarvoor zich nu al meer dan 8.000 consumenten hebben aangemeld. Wij zijn voor de huur van dit distributiecentrum begeleid door De Mik Bedrijfshuisvesting die dit op een zeer ondernemende manier voor ons heeft gedaan.”

De uitbreiding in Brabant is onderdeel van de landelijke uitrol van Picnic. De Mik Bedrijfshuisvesting is namens Picnic verantwoordelijk voor de verdere uitbereiding van tijdelijke distributiecentra in Nederland.