Recente Transacties

Innsbruckweg 1 te Rotterdam

Small_r-dam-innsbruckweg_1--001

Het vrijstaande kantoor-/bedrijfsgebouw met 14 parkeerplaatsen aan de Innsbruckweg 1 hoek Vareseweg op bedrijventerrein Noord-West te Rotterdam is langjarig gehuurd door de
Breman Installatiegroep, een landelijk werkende groep van 36 gespecialiseerde installatiebedrijven. De kantoorruimte heeft een oppervlakte van 760 m² en de bedrijfsruimte is circa 335 m² groot.
De overeengekomen huurprijs is marktconform.

De Mik Bedrijfshuisvesting bracht de transactie namens eigenaresse tot stand.

 

Burgemeester de Raadtsingel 93C te Dordrecht

Small_burgm.de_raaadsingel_93c_dordrecht-6

Stichting Yulius heeft per 1 juli een langjarige huurovereenkomst gesloten voor 2.200 m² kantoorruimte in HNK Dordrecht aan Burgermeester de Raadtsingel 93C.

Dat bericht eigenaar NSI van het kantoor van 5.600 m² schuin tegenover NS-station Dordrecht. De stichting zal haar stafafdelingen hier huisvesten. De stichting huurt ook dertig parkeerplaatsen in de onder het gebouw gelegen parkeergarage. HNK staat voor Het Nieuwe Kantoor. Met dit concept richt NSI zich op de groeiende behoefte aan fullservice en flexibele huisvestingsconcepten in de kantorenmarkt.

Met de verhuizing naar HNK Dordrecht concentreert Stichting Yulius diverse stafafdelingen, die tot voor kort op verspreide locaties in Dordrecht zaten, in één gebouw. ‘Naast een operationele besparing door het samenbrengen van diverse diensten, huurt Yulius in HNK Dordrecht beduidend minder primaire meters dan in de andere gebouwen’, aldus Nico Koedam, manager Services en Vastgoed van Stichting Yulius. ‘Het aanvullende efficiencyvoordeel komt voort uit de flexibele en gedeelde diensten, het delen van de HNK-receptie met de andere huurders en het gebruik van de flexplekken, vergaderruimte en horeca wanneer wij dat wensen.’

De Mik Bedrijfshuisvesting begeleidde verhuurder NSI bij deze transactie.

Size Zero vormt samen met het nieuwe concept Minus Four een afslank/gezondheidscentrum in het hart van Rotterdam

Small_img_0292

Size Zero Studio’s B.V. heeft een huurovereenkomst gesloten betreffende circa 280 m² winkelruimte aan het Churchillplein 182-184-186 te Rotterdam Centrum. De commerciële ruimte kenmerkt zich door de imposante reclamevoering aan de gevel, zichtbaar vanaf de Coolsingel.

Size Zero vormt samen met het nieuwe concept Minus Four een afslank/gezondheidscentrum in het hart van Rotterdam. Size Zero is gespecialiseerd in het snel en moeiteloos afslanken met de Easy Shape Trainer. Minus Four maakt gebruik van een methode om vetcellen te bevriezen.

 Hans Spee en Tamara Elbaz, oprichters van de internationale afslankketen Size Zero en Minus Four zijn tevens eigenaar van de populaire organic afslankproductenlijn Diet Couture

 Deze transactie werd namens de verhuurder tot stand gebracht door De Mik Bedrijfshuisvesting B.V.

 

Delftseplein 30C te Rotterdam

Small_voorkant

Burst Mothership B.V. huurt circa 883 m2 kantoorruimte gelegen op de 3e verdieping van het kantoorgebouw Central Post gelegen aan het Delftseplein 30C Rotterdam alsmede 6 parkeerplaatsen.

Central Post is het volledig gerenoveerde voormalige expeditieknooppunt van de PTT naast het nieuwe Centraal Station en mag zich sinds 2011 ook het meest duurzame monument van Nederland noemen.

De Mik Bedrijfshuisvesting heeft namens onderverhuurder Dept Agency de transactie tot stand gebracht.

 

Cypresbaan te Capelle aan den IJssel

Small_balkon

Westpoort Vastgoed heeft 3 kleinschalige moderne kantoorvilla’s aangekocht gelegen aan de Cypresbaan in kantorenpark ‘Central Trade Park’ in Capelle aan den IJssel (Hoofdweggebied). De panden met een totaal metrage van circa 2.665 m² en ca. 60 parkeerplaatsen zijn aangekocht van High Brook Investors. Westpoort Vastgoed zal 2 gebouwen gaan verhuren en is voornemens 1 gebouw gereed te maken voor de verkoop aan een eigenaar gebruiker.

Highbrook werd in deze transactie geadviseerd door de Mik Bedrijfshuisvesting B.V.