Recente Transacties

Rivium Promenade 62 Capelle a/d IJssel

Small_riviumpromenade62capelleaandenijssel-01

CallHosted huurt kantoorruimte op een prominente locatie op bedrijvenpark Rivium.

CallHosted B.V. heeft een huurovereenkomst gesloten met Dutch Property Company Rembrandt 9 b.v. inzake de huur van in totaal circa 429 m² kantoorruimte met bijbehorende parkeerplaatsen gelegen op de 3e verdieping in het kantoorgebouw Riverside Offices I aan de  Rivium Promenade 62 te Capelle aan den IJssel. Het kantoorgebouw langs de A16 aan de voet van de Van Brienenoordbrug is onlangs volledig gerenoveerd en voorzien van moderne receptie-, restaurant- en lounge voorzieningen.

CallHosted biedt ruim 9 jaar Cloud diensten. Het dienstverlenende bedrijf houdt zich bezig met communicatie diensten in samen werking met T-Mobile.

In de kantoorgebouwen Riverside Offices (voorheen bekend als het Solaris-complex) is het mogelijk om zelfstandige kantoorruimte te huren vanaf circa 340 m².

Mayfield is een onafhankelijke Asset en Propertymanager met vestingen in Nederland, België, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland en beheert namens diverse klanten een portefeuille ter grootte van ca. 2 miljoen m² commercieel vastgoed.

Maatschap PKF Wallast verhuist naar prominente locatie op bedrijvenpark Rivium

Small_img_3379

Maatschap PKF Wallast heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met Dutch Property Company Rembrandt 9 b.v. inzake de huur van in totaal circa 1.584 m² kantoorruimte met bijbehorende parkeerplaatsen gelegen op de 4e, 5e en 6e etage in het kantoorgebouw Riverside Offices I aan de  Rivium Promenade 62 te Capelle aan den IJssel. Het kantoorgebouw langs de A16 aan de voet van de Van Brienenoordbrug is onlangs volledig gerenoveerd en voorzien moderne receptie-, restaurant- en lounge voorzieningen.

De accountants, belastingadviseurs en bedrijfsjuristen van Maatschap PKF Wallast met een focus op het adviseren van middelgrote ondernemingen en haar directeur-grootaandeelhouder bedienen hun klanten vanuit vier kantoren met alle financiële, fiscale en bedrijfsjuridische vraagstukken van de onderneming.

In de kantoorgebouwen Riverside Offices (voorheen bekend als het Solaris-complex) is het mogelijk om zelfstandige kantoorruimte te huren vanaf circa 340 m².

Mayfield werd bij deze transactie geadviseerd door De Mik Bedrijfshuisvesting. 

Mayfield is een onafhankelijke Asset en Propertymanager met vestingen in Nederland, België, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland en beheert namens diverse klanten een portefeuille ter grootte van ca. 2 miljoen m² commercieel vastgoed.

Driemanssteeweg 45 te Rotterdam

Small_r-dam_driemansteeweg_45-004

Het bedrijfs-/kantoorgebouw gelegen aan de Driemanssteeweg 45 op bedrijvenpark "Charloisse Poort" te Rotterdam is recentelijk verkocht.

Het gebouw bestaat uit circa 590 m² bedrijfsruimte en circa 475 m² kantoorruimte in combinatie met 20 parkeerplaatsen.

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. trad op namens de verkoper. De koper is Mourik B.V. De gebruiker van de Driemanssteeweg 45 is dochteronderneming Uitzendbureau Zuidgeest B.V.

DAKA SPORT VERLENGT EN BREIDT UIT OP “KLEINPOLDER” ROTTERDAM

Small_naamloos

 

Daka Sport heeft haar huurovereenkomst aan de Abraham van Stolkweg op het bedrijvenpark “Kleinpolder” te Rotterdam verlengd en uitgebreid. In totaal huurt Daka thans ± 5.366 m² bedrijfsruimte, ± 1.612 m² kantoor en 101 parkeerplaatsen.

 

Daka Sport is meer dan 50 jaar actief in de sport detailhandel en heeft inmiddels 14 vestigingen door heel Nederland.

 

De Mik Bedrijfshuisvesting behartigde de belangen van Daka Sport. M7 Real Estate Netherlands trad op namens verhuurder.

 

MEAGG VERHUURT 5.046 M² KANTOORRUIMTE IN GEBOUW EUROGATE II TE ROTTERDAM

Small_foto_goed_gemikt

MEAG en Eastman Chemical BV hebben onlangs een langjarige huurovereenkomst gesloten voor kantoorruimte op de 3e, 4e en 5e verdieping van het gebouw Eurogate II aan de Watermanweg 44-88. Het gehuurde omvat 5.046 m2 kantoorruimte en 98 parkeerplaatsen. Eurogate II ligt in Rotterdam Alexander naast het Alexandrium.

Eastman is een internationaal speciaalchemie bedrijf dat een breed scala aan geavanceerde materialen, additieven en functionele producten en vezels produceert die worden gevonden in producten die mensen dagelijks gebruiken.

MEAG staat voor hoogwaardig asset management voor Munich Re & ERGO. MEAG is aanwezig in Europa, Azie en Noord-Amerika en biedt zijn uitvoerige know-how aan institutionele beleggers alsmede private cliënten buiten de groep. MEAG heeft momenteel assets onder management met een totale waarde van circa € 252 miljard.

Verhuurder MEAG werd bij deze transactie geadviseerd door De Mik Bedrijfshuisvesting.