Recente Transacties

Happy Italy opent eerste vestiging in Zoetermeer!

Small_img_4450

Happy Italy heeft haar deuren geopend op het Stadhuisplein 21 in het Stadshart van Zoetermeer. De ‘fast italian’ formule is hiervoor een langjarige huurovereenkomst aangegaan met de gemeente Zoetermeer. De horecaruimte op het Stadhuisplein heeft een oppervlakte van 830 m2, met een ruime terrasvoorziening. Op het levendige Stadshuisplein zijn reeds gevestigd restaurant Clooneys, De Vrienden van de Burgemeester, The Old Pall en Pavarotti. Met de komst van Happy Italy is het voor het winkelend publiek nog aantrekkelijker geworden om gezellig een hapje te eten.

De restaurantketen heeft de afgelopen maanden ook al vestigingen geopend in Groningen en Breda en zal binnenkort ook in Schiedam een vestiging openen. Happy Italy heeft al vestigingen in onder meer Rotterdam (3), Hendrik Ido Ambacht, Amsterdam, Eindhoven, Enschede, Kerkrade, Tilburg, Arnhem en Alkmaar.

De Mik Bedrijfshuisvesting trad op als adviseur van Happy Italy.

Tres Invest koopt groot deel winkelcentrum Walburg in Zwijndrecht

Small_knipsel

Handelsonderneming Tres Invest B.V. uit Zwijndrecht heeft een groot deel van het winkelcentrum Walburg in het stadscentrum van Zwijndrecht gekocht van Vastned Retail Nederland B.V., onderdeel van de beursgenoteerde winkelvastgoedonderneming Vastned Retail N.V.

Huurders in het door Tres Invest gekochte deel van het winkelcentrum zijn onder andere Jumbo Supermarkten, de HEMA en landelijke retailers als Big Bazar, Xenos, Kruidvat, Hans Anders en Hunkemöller. 

Winkelcentrum Walburg is het hoofdwinkelcentrum voor Zwijndrecht en trekt tevens bezoekers uit buurgemeenten als Hendrik-Ido-Ambacht, Ridderkerk en Dordrecht. Het winkelcentrum werd in 1973 geopend en in de jaren daarna vergroot. In de jaren negentig van de vorige eeuw werd het winkelcentrum volledig overdekt. Walburg en het openbare gebied daar omheen ondergaat thans een grondige revitalisatie, die begin Q4 2018 dient te zijn afgerond.

De Mik Bedrijfshuisvesting adviseerde in deze transactie koper Tres Invest en VAD Notarissen N.V. stond koper bij voor wat betreft het juridische aspect.

 

Neutral Logistics breidt uit aan de Nieuwesluisweg 190 te Rotterdam Botlek.

Small_nieuwe_sluisweg_190

Neutral Logistics heeft nogmaals ca. 3.600 m² warehouse in het complex aan de Nieuwesluisweg 190 te Rotterdam Botlek gehuurd. Het totaal gehuurde metrage komt hierdoor op ca. 7.200 m² warehouse. De locatie in Distripark Botlek dient als uitbreiding van de huidige locatie aan de Van Maasdijkweg in het Rotterdamse Waalhaven gebied.

Neutral Logistics is een logistieke dienstverlener, die aan de Nieuwesluisweg de handling voor verschillende opdrachtgevers, waaronder een mode gerelateerde klant, gaat uitvoeren.  De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. uit Rotterdam adviseerde de verhuurder, Van Herk Groep, bij deze transactie.

 

Webhelp huurt 11e verdieping Delftse Poort Rotterdam

Small_1.dp

Webhelp heeft een huurovereenkomst gesloten in Delftse Poort welke in eigendom is van het CBRE Dutch Office Fund voor circa 1.700 m² kantoorruimte en 5 parkeerplaatsen.

De Delftse Poort is een grootstedelijk kantoorgebouw in het hart van het Rotterdam Central District direct gelegen aan het CS van Rotterdam. Delftse Poort wordt momenteel getransformeerd tot full service multi-tenant gebouw en biedt kantoorruimte aan uiteenlopende doelgroepen zoals gevestigde corporates, ambitieuze startups, ondernemers, MKB bedrijven en non-profit organisaties waarbinnen eersteklas, maar tegelijkertijd laagdrempelige, dienstverlening centraal staat.

Webhelp heeft zich ontwikkeld tot een internationale speler op het gebied van Business Process Outsourcing (BPO) met maar liefst 40.000 medewerkers. Webhelp is specialist in  customer experiences via alle kanalen, telefonie, social media, chat en webcare.

Voor Webhelp is de grote kolomvrije vloer voorzien van computervloer ideaal voor hun open werkconcept. 

De Mik Bedrijfshuisvesting behartigde de belangen van verhuurder.

Rivium 3 straat 27 Capelle aan den IJssel

Small_capelle_a-d_ijssel-tricolore_2-bg--007

Luxor Trading Group B.V. heeft onlangs een huurovereenkomst gesloten voor de huur van circa 175 m² kantoorruimte op de 4e verdieping van kantoorgebouw “Tri Colore III” gelegen aan de Rivium 3e straat 27 te Capelle aan den  IJssel in combinatie met 4 parkeerplaatsen op het bij het  kantoorgebouw behorende parkeerterrein. 

Luxor Trading Group handelt in branded toiletries voor de retail discounter en export buiten Europa.

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. trad op namens verhuurder Van Waning Holdingmaatschappij B.V.