Recente Transacties

Vareseweg 140 te Rotterdam

Small_varenseweg_140_r-dam-002

Een fashion gerelateerde gebruiker heeft recentelijk een huurovereenkomst gesloten voor de huur van circa 1.200 m² bedrijfsruimte, circa 380 m² kantoorruimte verdeeld over de begane grond en 1e verdieping alsmede circa 72 m² entresol gelegen aan de Vareseweg 140 te Rotterdam. De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. trad in deze transactie op namens de verhuurder.

 

CAIW huurt 5.450 m² kantoorruimte in Schiedam

Small_dji_0012_verkleind

Glasvezelbedrijf CAIW, met meerdere kantoren in Naaldwijk en Rotterdam bundelt na de zomer haar kantooractiviteiten in Schiedam. Ook circa 60 DELTA-medewerkers uit Middelburg gaan vanaf deze kantoorlocatie werken. Beide merken vallen sinds begin dit jaar onder dezelfde groepsstructuur. Vanuit een gemeenschappelijke kantoorlocatie willen zij de groeiambities van het bedrijf gezamenlijk vorm geven.

CAIW was al langer op zoek naar één gemeenschappelijk pand om haar ongeveer 300 medewerkers te huisvesten. De nieuwe locatie biedt hiervoor voldoende ruimte en is daarnaast ook veel beter bereikbaar met openbaar vervoer en auto.

Albert Vergeer, ceo van CAIW over de verhuizing: "CAIW is in de loop der jaren erg hard gegroeid en dat willen we doorzetten. Het nieuwe pand biedt voldoende ruimte voor onze huidige én toekomstige medewerkers. De bereikbaarheid van het kantoor heeft daarom een belangrijke rol gespeeld in de keuze van deze locatie. De uitstekende aansluiting met het openbaar vervoer én de auto biedt ons toegang tot een groter aanbod van gekwalificeerd personeel".

Vergeer vervolgt: "CAIW en Delta werken al sinds begin van het jaar samen om de groeiambities van het bedrijf gezamenlijk verder vorm te geven. Het werken onder één dak is vanuit praktisch oogpunt natuurlijk een stuk prettiger voor de samenwerking. Het nieuwe kantoorpand beschikt daarnaast over moderne faciliteiten en werkplekken en biedt een open indeling om die samenwerking te faciliteren."

Het gebouw werd in april 2018 in eigendom verworven met een kortstondige huurovereenkomst van circa 2.000 m² en 3.450 m² leegstand. Met deze transactie is het gebouw langjarig volledig verhuurd.

M7 Real Estate werd bij deze verhuurtransactie geadviseerd door de Mik Bedrijfshuisvesting B.V. 

Kastanjelaan 2-4 verkocht aan particuliere belegger

Small_img_9696

Een particuliere belegger heeft onlangs het vrijstaande kantoorgebouw gelegen aan de Kastanjelaan 2-4 te Ridderkerk verworven. Het kantoorgebouw welke is gelegen op eigen grond is volledig verhuurd aan Verzuimdata B.V. Het kantoorgebouw bestaat uit circa 1.105 m² v.v.o. kantoorruimte in combinatie met 15 parkeerplaatsen. Verkoper  werd in deze transactie geadviseerd door De Mik Bedrijfshuisvesting B.V.

 

Impact Vastgoed verhuurt kantoorruimte aan De Groene Boog V.O.F. op Brainpark I te Rotterdam

Small_hoofdfoto_bw

De Groene Boog V.O.F. huurt per 1 augustus 2018 het kantoorgebouw gelegen aan de K.P. van der Mandelelaan 50 te Rotterdam, welke in totaal circa 3.038 m² kantoorruimte omvat in combinatie met 82 parkeerplaatsen. Het gebouw ligt op een prominente zichtlocatie, direct aan de A16.

De Groene Boog, de combinatie van Besix, Dura Vermeer, Van Oord, John Laing, Rebel en TBI wordt verantwoordelijk voor het ontwerpen, bouwen en voorfinancieren van de realisatie van de A16 Rotterdam. De combinatie doet zijn naam eer aan met niet alleen een optimale inpassing in het landschap, maar ook een energie neutrale weg. De combinatie verzorgt ook het onderhoud van de A16 Rotterdam gedurende 20 jaar na realisatie. De bouw start naar verwachting begin 2019. Eind 2024 gaat de weg open voor verkeer.

Bij Impact Vastgoed ontwikkelen ze vastgoedprojecten tot inspirerende gebouwen waar mensen comfortabel wonen en succesvol werken. In 2009 begonnen ze als een klein Rotterdams ontwikkelingsbedrijf. Door hard werken, mooie projecten en samenwerking met betrouwbare partners zijn ze in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een solide en succesvol allround vastgoedbedrijf. Daarbij vergeten ze nooit voor wie ze het doen: de mensen die de gebouwen gebruiken en de ruimte die zij nodig hebben om te wonen en werken. Want alleen dan wordt vastgoedontwikkeling echt succesvol.

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. trad bij deze transactie op namens verhuurder KP 50 B.V.

 

Verkoop Laanweg 2A te Spijkenisse

Small_knipsel2

Van ’t Hof Beheer B.V. heeft voor eigen gebruik het bedrijfscomplex aan de Laanweg 2A in Spijkenisse gekocht.

Dit complex omvat een bedrijfs-/kantoorgebouw van 766 m² b.v.o. bedrijfsruimte met 209 m² b.v.o. kantoorruimte in combinatie met 139 m² showroomruimte.

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. adviseerde verkoper, de voormalig gebruiker van het object.