Recente Transacties

Koperstraat 19-21 Rotterdam

Small_img_5563

Onlangs is verkocht het kantoor- /bedrijfsgebouw met gedeeltelijk bebouwd buitenterrein gelegen aan de Koperstraat 19 en 21 te Rotterdam. Het object bestaat uit 4.323 m² kantoorruimte in combinatie met 1.161 m² bedrijfsruimte en circa 1.894 m² buitenterrein.

 Het fraaie object, gelegen nabij de A20 en station Rotterdam Alexander is grotendeels langjarig verhuurd. Voor de verhuur is momenteel nog beschikbaar circa 1.450 m² kantoorruimte met eigen parkeerterrein voor circa 50 plaatsen.

De verkoper, een particuliere belegger, werd bij deze verkoop begeleid door De Mik Bedrijfshuisvesting B.V.

 

Coolsingel 65

Small__mg_4490

MVGM Facility B.V. huurt circa 465 m² kantoorruimte gelegen op de 2e verdieping van het kantoorgebouw Holbeinhuis gelegen aan de Coolsingel 65 te Rotterdam alsmede 6 parkeerplaatsen.

In het kantoorgebouw is thans nog circa 545 m² kantoorruimte beschikbaar gelegen op de 6e verdieping.

De Mik Bedrijfshuisvesting heeft namens verhuurder de transactie tot stand gebracht.

Boerhaavelaan 11 te Barendrecht

Small_img_2775

Een particuliere ondernemer heeft voor eigen gebruik het bedrijfspand met bijgelegen grond en parkeerplaatsen aan de Boerhaavelaan 11 nabij het centrum van Barendrecht gekocht.

Dit bedrijfspand met een bruto vloeroppervlakte van circa 850 m² was tot voor kort in gebruik als dag-instelling voor geestelijke gezondheids- en verslavingszorg.

De Mik Bedrijfshuisvesting adviseerde verkoper, Stichting De Baandert.

 

Van den Assem opent een nieuwe winkel in Breda

Small_bredawinkelkopie

Van den Assem opent begin april dit jaar een nieuwe winkel aan de Wilhelminastraat 28 in Breda. De nieuwe winkel zal tijdelijk als outlet dienen om vervolgens in het najaar te worden omgetoverd tot een volwaardig Van den Assem filiaal. De winkel is groot circa 220 m². 

Van den Assem is een high-end schoenenwinkel met een zeer uitgebreide collectie dames-, heren- en kinderschoenen aangevuld met kleding, tassen en accessoires, waaronder merken als UGG, Shabbies Amsterdam, Marc Cain, Magnanni, Van Bommel en Santoni. Het familiebedrijf dat al meer dan 100 jaar bestaat, heeft met deze transactie haar 20e verkooppunt verworven

Van den Assem werd geadviseerd door De Mik Bedrijfshuisvesting. De verhuurder is een particulier belegger.

Cypresbaan 15-37 te Capelle aan den IJssel

Small_exterieur_-033

OM Partners Nederland B.V. is onlangs een huurovereenkomst aangegaan  voor de huur van totaal 484 m² kantoorruimte 15 parkeerplaatsen gelegen op de bovenste etage van bedrijfsverzamelgebouw Cypresbaan 15-37 te Capelle aan den IJssel. OM Partners Nederland B.V. is een consultancy en software ontwikkelingsbedrijf op het gebied van  Supply Chain Planning Solutions en heeft wereldwijd 7 vestigingen. Door actief beheer en het leveren van maatwerk oplossingen voor huurders in het bedrijfsverzamelgebouw Cypresbaan 15 heeft de eigenaar het afgelopen jaar 13 nieuwe huurders mogen verwelkomen. Er is nu nog maar 1 gehele etage en enkele flexibele kleinere metrages beschikbaar.

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. belast met de verhuur voor de Cypresbaan, trad in deze transactie op namens de verhuurder.