Recente Transacties

Neutral Logistics huurt ca. 3.600 m² warehouse aan de Nieuwesluisweg 190 te Rotterdam Botlek.

Small_knipsel

Neutral Logistics huurt ca. 3.600 m² warehouse aan de Nieuwesluisweg 190 te Rotterdam Botlek. De locatie aan de Botlek dient als uitbreiding op de huidige locatie aan de Van Maasdijkweg te Rotterdam.

Neutral Logistics is een logistiek dienstverlener die deze locatie heeft aangehuurd voor een mode gerelateerde klant. 

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. uit Rotterdam adviseerde de verhuurder, Van Herk groep, bij deze transactie.

 

Succesvol eerste jaar voor The Mark in Rotterdam

Small_victoria_rotterdam_exterieur5

Cromwell Property Group (Cromwell) heeft in het totaal 11.561 m2 kantoorruimte verhuurd aan acht huurders in The Mark. Daarmee wordt een succesvol eerste jaar afgesloten na de renovatie en de rebranding van het gebouw.

Dankzij de ‘make over’ biedt The Mark niet alleen prettige werkplekken en vergaderfaciliteiten, maar ook een nieuw restaurant, een coffeebar in de entreehal en een health- en ontspanningscentrum. De nieuwe huurders zijn onder andere Baker Tilly Berk, Schreuder Verzekert, BioCheck, Venturion en Dosign. De bestaande huurders die hun huurcontracten hebben hernieuwd en uitgebreid zijn PointLogic, Refresco en Towers Watson Nederland.

Richard den Hartigh, Head of Asset Management Benelux bij Cromwell, vertelt: “Dat we zoveel nieuwe huurders mochten verwelkomen in The Mark bevestigt het succes van de rebranding. Bovendien hebben alle huidige huurders hun contract verlengd en uitgebreid. Met meerdere partijen die interesse hebben getoond in de resterende 11.000 m2 kantoorruimte, kijken wij uit naar wederom een succesvol jaar voor The Mark in 2018.”

De Mik Bedrijfshuisvesting vertegenwoordigde Cromwell bij alle transacties.

 

Ballast Nedam Development heeft overeenstemming bereikt over de aankoop van Rotterdam Building.

Small_aert_van_nesstr_45

Ballast Nedam Development heeft overeenstemming bereikt met B. Fast Holding over de aankoop van Rotterdam Building aan de Aert van Nesstraat in het centrum van Rotterdam.

Rotterdam Building is een multi-tenant gebouw van circa 22.000 m² kantoorruimte en een inpandige parkeergarage, gelegen op een aantrekkelijke locatie tussen de Coolsingel en de Lijnbaan. Ballast Nedam Development gaat het kantoor duurzaam herontwikkelen.

De herontwikkeling sluit daarmee aan op de visie van de gemeente Rotterdam voor het centrum. Het multi-tenant gebouw is momenteel grotendeels verhuurd.

De Mik Bedrijfshuisvesting behartigde in deze transactie de belangen van verkoper.

Monumentale kantoorvilla te Rotterdam langjarig verhuurd

Small_rdam-museumpark_7--012

Deze monumentale kantoorvilla, onder architectuur gebouwd in 1934 en gelegen aan het Museumpark 7 te Rotterdam, is langjarig verhuurd.

Deze unieke kantoorvilla bestaat uit circa 590 m² kantoorruimte met ruim parkeren op eigen terrein en een mooie tuin rondom voorzien van een fraaie waterpartij.

De Mik Bedrijfshuisvesting behartigde in deze transactie de belangen van verhuurder.

 

Rivium Quadrant 81 Capelle a/d IJssel

Small_dji_0018

Connetix B.V. , een recruitmentbureau gericht op de technische branche, heeft recentelijk een huurovereenkomst gesloten voor de huur van 305 m² v.v.o. kantoorruimte gelegen op de 5e verdieping.

De moderne gerestylde “Schouten Toren” staat op een fantastische herkenbare zichtlocatie in businesspark Capelle Rivium. Iedere onlangs gerenoveerde kantoorverdieping van circa 400 m² v.v.o. heeft 360 graden uitzicht over de skyline van Rotterdam, de nieuwe Maas en Capelle aan den IJssel. Huurders kunnen tevens gebruik maken van de op de begane grond aanwezige vergaderfaciliteiten. Er zijn al metrages te huur vanaf 133 m²!

In dit zeer representatieve en uitstekend bereikbare kantoorgebouw is momenteel nog ca. 2.757 m² kantoorruimte voor verhuur beschikbaar.