Recente Transacties

Lidl opent deuren in Rotterdams rijksmonument Slaakhuys

Small_knipsel_lidl

Vandaag opent de nieuwe Lidl foodmarkt in het monumentale Slaakhuys in de Rotterdamse wijk Kralingen. Frame Vastgoed heeft ruim een jaar gewerkt aan de restauratie en renovatie van de voormalige dagblad drukkerij en presenteert vandaag met trots het eindresultaat.

De Lidl foodmarkt in het wederopbouwmonument Slaakhuys aan de Slaak 36 in Rotterdam wordt om 09:00 uur vanochtend feestelijk geopend voor het publiek, dat kan rekenen op een prachtige supermarkt met een vloeroppervlakte van 2.265 m². Het is het allereerste Lidl filiaal in Nederland dat in een rijksmonument gevestigd is.

De foodmarkt bevindt zich in de voormalige drukkerij - met zijn kenmerkende gebogen betonnen sheddaken - van het vroegere dagblad Het Vrije Volk. De inrichting en het interieur van de winkel zijn speciaal ontworpen en afgestemd op het monumentale karakter van de gehuurde ruimte. De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. bracht de transactie met Lidl Nederland namens Frame Vastgoed tot stand.

In de kelder onder de voormalige drukkerij is een parkeergarage gerealiseerd met 36 parkeerplaatsen voor de bezoekers van Lidl. In de oude redactiekantoren van Het Vrije Volk werkt Frame Vastgoed momenteel door aan de realisatie van een luxe boutiquehotel met 74 hotelkamers, een restaurant en bar.

'De opening van Lidl is de eerste mijlpaal in de herontwikkeling van het Slaakhuys, een project dat wij in samenwerking met BIK Bouw en architect Jeroen Hoorn uitvoeren. We merken dat omwonenden erg enthousiast zijn over de nieuwe winkel, het voegt echt iets toe aan de buurt. Dat geldt des te meer voor het hotel, dat naar verwachting in het najaar van 2018 zal openen', aldus Paul John de Jong, Directeur Ontwikkeling bij Frame Vastgoed.

Frame Vastgoed is een binnenstedelijke belegger, ontwikkelaar en serviceorganisatie met een groot hart voor de regio Rotterdam. Frame is actief in de Spaanse Polder, Rotterdam-Noord, Katendrecht, IJsselmonde, Hoogvliet en Brielle. Het Slaakhuys wordt in samenwerking met BIK Bouw en architect Jeroen Hoorn herontwikkeld.

Makelaarsteam verhuurt ruim 2.000 m² kantoorruimte in gebouw W200 Rotterdam

Small__mg_6158

In vier maanden tijd hebben er vijf langjarige verhuurtransacties plaatsgevonden in gebouw W200 aan het Weena te Rotterdam.

Totaal is circa 2.056 m² verhuurd aan: The FocusGroup (464 m²), ABC Kwakernaat Accountants (464 m²), Groenendijk Dordrecht (380 m²), De NotarlsT bv (464 m²) en Easy Collect Services (285 m²). Er zijn nog enkele vloeren van 464 m² beschikbaar in gebouw W200. 

W200 gelegen in Rotterdam Central District is momenteel zeer in trek bij kantoorgebruikers omwille van de uitstraling, ligging bij Rotterdam CS en de aanwezige faciliteiten zoals centrale receptievoorzieningen, vergadermogelijkheden, fietsenstalling met douche gelegenheid en twee horeca gelegenheden.

Verhuurder werd bij deze transacties succesvol geadviseerd door het makelaarsteam bestaande uit JLL, De Mik Bedrijfshuisvesting en Molenaar Bedrijfshuisvesting.

 

Westpoort Vastgoed verhuurt kantoorruimte aan Integron BV op Brainpark I

Small_knipsel.

Integron B.V. huurt per april 2018 ca. 512 m² v.v.o. gerenoveerde kantoorruimte op de 2e etage met bijbehorende parkeerplaatsen gelegen aan de K.P. van der Mandelelaan 90 te Rotterdam (Brainpark I).

Integron is een specialist op het gebied van klantonderzoek en medewerkersonderzoek. Integron geeft onder andere advies en trainingen om het beste uit klant en medewerker te halen.

Momenteel zijn er enkel nog kleinere kantoorruimten te huur in het moderne en onlangs door Westpoort Vastgoed gemoderniseerde representatieve kantoorgebouw Trias I. Het gebouw heeft een unieke zichtlocatie langs de A16.

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. bracht namens Westpoort Vastgoed de transactie tot stand.

Woonboulevard Gorinchem wordt uitgebreid met een vestiging van de Keukenstunter.

Small_persbericht_foto

De Keukenstunter heeft onlangs een langjarige huurovereenkomst getekend voor de huur van
circa 1.000 m² winkelruimte op Woonboulevard Spijksepoort in Gorinchem.

De Keukenstunter is reeds gevestigd in Leiderdorp, Naaldwijk en Zaandam. Binnenkort zal er ook een filiaal worden geopend in Son en Breugel.

Woonboulevard Spijksepoort ontstond zo’n 20 jaar geleden toen GAMMA verhuisde naar de
Spijksedijk. Later hebben ook andere landelijke winkelketens zich gevestigd, waaronder Kwantum, Leen Bakker, Beter Bed, JYSK, Praxis, Swiss Sense en Carpet Right.

Verhuurder, Klop Beheer werd bijgestaan door De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. 

Holland Marine Lifts

Small_foto_persbericht

5 april jl. is de eerste paal geslagen voor de nieuwbouw van Holland Marine Lifts op het vroegere Genieterrein langs de rivier De Noord in Hendrik-Ido-Ambacht. Het bedrijfspand omvat circa 1.900 m² magazijn- en bedrijfsruimte met circa 525 m² kantoorruimte met uitzicht op rivier.

Holland Marine Lifts is een familiebedrijf dat actief is in nichemarkt van het ontwerpen, bouwen, installeren en het wereldwijd onderhouden van custom made personen-, goederen-, en serviceliften voor zeewaardige superjachten, de offshore- en marineschepen. Het bedrijf is momenteel nog in Hardinxveld-Giessendam gevestigd, maar verwacht rond de jaarwisseling het nieuwe bedrijfspand te kunnen betrekken.

De Mik Bedrijfshuisvesting begeleidde Holland Marine Lifts bij herhuisvestingsproces. Het ontwerp van de nieuwbouw is van de hand van BIAS Architecten en als aannemer is JPG Groeneweg geselecteerd.