Recente Transacties

Size Zero vormt samen met het nieuwe concept Minus Four een afslank/gezondheidscentrum in het hart van Rotterdam

Small_img_0292

Size Zero Studio’s B.V. heeft een huurovereenkomst gesloten betreffende circa 280 m² winkelruimte aan het Churchillplein 182-184-186 te Rotterdam Centrum. De commerciële ruimte kenmerkt zich door de imposante reclamevoering aan de gevel, zichtbaar vanaf de Coolsingel.

Size Zero vormt samen met het nieuwe concept Minus Four een afslank/gezondheidscentrum in het hart van Rotterdam. Size Zero is gespecialiseerd in het snel en moeiteloos afslanken met de Easy Shape Trainer. Minus Four maakt gebruik van een methode om vetcellen te bevriezen.

 Hans Spee en Tamara Elbaz, oprichters van de internationale afslankketen Size Zero en Minus Four zijn tevens eigenaar van de populaire organic afslankproductenlijn Diet Couture

 Deze transactie werd namens de verhuurder tot stand gebracht door De Mik Bedrijfshuisvesting B.V.

 

Delftseplein 30C te Rotterdam

Small_voorkant

Burst Mothership B.V. huurt circa 883 m2 kantoorruimte gelegen op de 3e verdieping van het kantoorgebouw Central Post gelegen aan het Delftseplein 30C Rotterdam alsmede 6 parkeerplaatsen.

Central Post is het volledig gerenoveerde voormalige expeditieknooppunt van de PTT naast het nieuwe Centraal Station en mag zich sinds 2011 ook het meest duurzame monument van Nederland noemen.

De Mik Bedrijfshuisvesting heeft namens onderverhuurder Dept Agency de transactie tot stand gebracht.

 

Cypresbaan te Capelle aan den IJssel

Small_balkon

Westpoort Vastgoed heeft 3 kleinschalige moderne kantoorvilla’s aangekocht gelegen aan de Cypresbaan in kantorenpark ‘Central Trade Park’ in Capelle aan den IJssel (Hoofdweggebied). De panden met een totaal metrage van circa 2.665 m² en ca. 60 parkeerplaatsen zijn aangekocht van High Brook Investors. Westpoort Vastgoed zal 2 gebouwen gaan verhuren en is voornemens 1 gebouw gereed te maken voor de verkoop aan een eigenaar gebruiker.

Highbrook werd in deze transactie geadviseerd door de Mik Bedrijfshuisvesting B.V.

Langeweg 7-9 te Oostvoorne

Small_img_9583

Een lokale ondernemer heeft deels voor eigen gebruik en deels voor de verhuur het vrijstaande bedrijfs-/kantoorgebouw met circa 2.950 m² verhard en partieel omheind buitenterrein aan de Langeweg 7-9  op het bedrijventerrein “De Pinnepot” te Oostvoorne, gekocht.

Dit in meerdere units verdeelde multifunctionele bedrijfsgebouw heeft een bruto vloeroppervlakte van ongeveer 2.000 m².

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. uit Rotterdam bracht de transactie namens verkoper, Joh. Mourik & Co's Aanneming-Maatschappij B.V., tot stand.

K.P. van der Mandelelaan 50 te Rotterdam

Small_hoofdfoto

Naast de eerder twee aangekochte gebouwen op Brainpark I, heeft Impact Vastgoed ook het kantoorgebouw aan de K.P. van der Mandelelaan 50 gekocht. Het gebouw ligt op een prominente locatie, direct aan de A16. Impact zal het gebouw van in totaal circa 3.038 m² v.v.o. herontwikkelen en daarmee een geheel nieuw gezicht geven.

Door de aantrekkende kantorenmarkt is de aankoop van dit gebouw in lijn met de strategie van Impact Vastgoed om bestaande, kleinschalige kantoorgebouwen op strategische locaties te verwerven en her te ontwikkelen, waarbij de wensen van de eindgebruiker(s) voorop staan.

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. trad bij deze transactie op namens verkoper.