Recente Transacties

K.P. van der Mandelelaan 68-71 te Rotterdam

Small_k.p._van_der_mandelelaan_68-71

Maandag  Interim Professionals huurt per 1 januari 2019 circa 400 m² kantoorruimte met bijbehorende parkeerplaatsen gelegen op de 2e verdieping in het kantoorgebouw “Gemini” in Rotterdam Brainpark I,  aan de K.P. van der Mandelelaan 68-71.  Al meer dan 30 jaar speelt Maandag® actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Voor Maandag® is het de 3e vestiging in Rotterdam en er is voor het gebouw gekozen vanwege de uitstekende exposure met naamsaanduiding langs de A16. Het kantoorgebouw is met de komst van Maandag® geheel verhuurd.

De Mik Bedrijfshuisvesting trad in deze transactie op namens de verhuurder. Parc Makelaars  is de adviseur van huurder Maandag Interim Professionals.

Interparking verhuist naar WTC Rotterdam

Small_0v0a9885-hdr-bewerkt-2

Interparking verhuist haar Nederlandse vestiging naar WTC Rotterdam. Het parkeerbedrijf huurt 1.000 m² totaal gerenoveerde kantoorruimte.

Interparking koos voor WTC Rotterdam vanwege de centrale ligging. CEO van Interparking Rolf Oostendorp: "Vanuit ons kantoor hebben we ook een mooi uitzicht op onze flagship parkeergarage Markthal die op loopafstand ligt".

De duurzame toekomstvisie van Interparking sluit naadloos aan op die van WTC Rotterdam. Zo is Interparking Nederland sinds 2013 volledig CO2-neutraal, en wordt ingespeeld op de groei van het aantal energiezuinige voertuigen. Dit was dan ook één van de redenen dat Interparking koos voor het gebouw, dat momenteel geheel gerenoveerd en 'future proof' wordt gemaakt.

De Mik Bedrijfshuisvesting behartigde de belangen van Interparking.

Boskalis Nederland Infra B.V. verkoopt bedrijfscomplex aan de Pondweg 1 te Nieuw-Vennep.

Small_foto

Boskalis Nederland Infra B.V. heeft onlangs het bedrijfscomplex gelegen aan de Pondweg 1 te Nieuw-Vennep verkocht aan de Korton Groep B.V. Het bedrijfscomplex wordt tijdelijk terug gehuurd door Boskalis.

Het totale complex omvat ca. 2.605 m² en is verdeeld in ca. 1.365 m² bedrijfsruimte, ca. 1.240 m² kantoorruimte alsmede 50 parkeerplaatsen.

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. adviseerde de verkoper. SMC Consultants B.V. adviseerde de koper.

Daka Sport tekent huurovereenkomst in Mall of The Netherlands.

Small_daka

Daka Sport opent medio april 2019 een nieuw filiaal in Mall of The Netherlands. De hoek winkelruimteis totaal groot ca 1.183 m² en is, gelegen aan de Burgemeester Banninglaan 2 te Leidschendam.

 

Leidsenhage gaat in 2020 verder als Mall of The Netherlands: het grootste winkelcentrum van Nederland. Volledig overdekt en verpakt in 117.000 m² aan hypermoderne architectuur met alle winkelformules en horeca onder 1 dak.

 

Daka Sport is ruim 50 jaar geleden begonnen als kleine sportwinkel in Rotterdam-Noord door de familie Dankaart. Ook dit familiebedrijf is in de afgelopen jaren gegroeid en is momenteel een landelijke sportketen met veertien vestigingen en specialisatie in wintersport, outdoor, hockey, voetbal, running, fitness en tennis. Kortom, Daka Sport is een ware multi-sportspecialist! 

 

De Mik Bedrijfshuisvesting behartigde de belangen van Daka Sport. Unibail-Rodamco-Westfield is de verhuurder.

De Mik Bedrijfshuisvesting verhuurt namens DHG 7.559 m² op Smartlog Rotterdam 4 aan Neutral Logistics

Small_dhg

DHG heeft met Neutral Logistics overeenstemming bereikt over de huur van in totaal 7.559 m² warehouse op SMARLTOG Rotterdam 4. Neutral Logistics tekende een huurovereenkomst met een looptijd van 12 jaar in het nog te ontwikkelen logistieke complex aan de Geyssendorfferweg in de Rotterdamse Waalhaven.

Vanaf 1 augustus 2020 zal Neutral Logistics DC1 in gebruik gaan nemen. Dit betreft 6.643 m² warehouse, 248 m² kantoorruimte en 657 m² mezzanine. Neutral Logistics is een dienstverlener op logistiek gebied en richt zich op het verzorgen van op- en overslag, order-picking, voorraadbeheer, expeditie en aanverwante activiteiten. Neutral Logistics is sinds haar oprichting gevestigd in de Rotterdamse Waalhaven en verzekert zich met deze nieuwe locatie van het behoud van haar sterke positie in de kern van het Rotterdamse havengebied.

SMARLTOG Rotterdam 4 is een nieuwe ontwikkeling van DHG op het voormalige terrein van Jet-Cars aan de Geyssendorfferweg in de Rotterdamse Waalhaven. Deze ontwikkeling wordt gebouwd volgens het SMARTLOG concept, maar onderscheid zich middels extra veel loadingdocks (1 op 650 m²). Na de verhuur aan Neutral Logistics is alleen DC2 , met een oppervlakte van 5.834 m² warehouse, 248 m² kantoorruimte, 593 m² mezzanine en 9 loadingdocks, nog voor verhuur beschikbaar.

DHG werd bij deze transactie geadviseerd door De Mik Bedrijfshuisvesting uit Rotterdam.