Recente Transacties

Happy Italy opent in april haar eerste vestiging in Schiedam!

Small_knipsel

Euroscoop Rotterdam heeft overeenstemming bereikt met Happy Italy over een langjarige huurovereenkomst in de nieuwe megabioscoop Euroscoop aan de Schieveste in Schiedam.

De horecaruimte heeft een oppervlakte van circa 816 m2, met een ruime terrasvoorziening.
Aan het levendige plein van de Euroscoop zijn reeds gevestigd restaurant BRAM’S Gourmet Frites en De Beren. Met de komst van Happy Italy is het voor het bioscoop publiek nog aantrekkelijker geworden om gezellig een hapje te eten.

Tevens zal de restaurantketen de komende maanden vestigingen openen in Almere, Rotterdam Forum, Amsterdam-Noord, Lansingerland en Roermond.

Happy Italy heeft reeds vestigingen in onder meer Alkmaar, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Enschede, Groningen, Hendrik-Ido-Ambacht, Kerkrade, Rotterdam (5), Tilburg en Zoetermeer.

De Mik Bedrijfshuisvesting trad op als adviseur van Happy Italy. 

Haerzathe Investments I CV verkoopt DC aan particuliere belegger.

Small_syngenta_aanzicht

Een particuliere belegger heeft het geavanceerde DC aan de Poortcamp 2 in De Lier (gemeente Westland) gekocht van Haerzathe Investments. Het DC is ruim  13.100 m² groot, grotendeels gekoeld en voorzien van een ultramodern picking systeem. Het DC staat op een perceel van 24.000 m² en wordt sinds de oplevering in 2004 verhuurd aan Syngenta Seeds.

Syngenta Seeds is een wereldwijde marktleider in de agribusiness en is met ruim 27.000 medewerkers in meer dan 90 landen actief. In Nederland werken 800 mensen voor Syngenta Seeds aan de ontwikkeling, productie en verkoop van hoogwaardige zaden, stekken en jonge planten.

Verkoper werd in deze transactie bijgestaan door XO Property Partners en de koper door De Mik Bedrijfshuisvesting uit Rotterdam.

S2N Fire & Rescue koopt modern bedrijfs-/ kantoorgebouw gelegen op bedrijventerrein “Charloisse Poort”.

Small_rotterdam-driemanssteeweg_174-2

S2N Fire & Rescue heeft recent de bedrijfs-/kantoorruimte gelegen aan de Driemansteeweg 174 aangekocht voor eigen gebruik. Het object is ca. 1.082 m² groot en bestaat uit ca. 613 m² bedrijfsruimte en 469 m² kantoorruimte in combinatie met 20 parkeerplaatsen.

S2N is gespecialiseerd in de detachering van brandwachten, BHV'ers en Emergency Response Teams. S2N maakt onderdeel uit van The Safety Network. The Safety Network is een samenwerkingsverband tussen gespecialiseerde bedrijven op het gebied van (brand)veiligheid en arbozorg die elkaar aanvullen en versterken in het bieden van kwaliteit, kennis, betrouwbaarheid en innovatie.

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. bracht namens eigenaar Forehand Electronic Extensions B.V. de transactie tot stand. Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V. trad op namens koper S2N Fire & Rescue.

Keenstraat 10-18 en 26-28 te Rotterdam

Small_knipsel

Krommenhoek Metals koopt ca. 15.000 m² in Rotterdam.

Krommenhoek Metals heeft onlangs een perceel van ca. 15.000 m² grond met opstallen gelegen aan de Keenstraat 10-18 & 26-28 te Rotterdam. De nieuwe locatie, tevens aan het water gelegen, dient als uitbereiding van de huidige locatie gelegen aan de Linschotenstraat te Rotterdam Spaanse Polder. Krommenhoek Metals opent hiermee haar 2e vestiging in Rotterdam.

Het volledig afgesloten terrein beschikt over ca. 10.000 m² buitenterrein, deels voorzien van vloeistofdichte en vloeistof kerende vloeren en ca. 5.000 m² bedrijfsruimte welk zich uitstekend lenen voor de activiteiten van Krommenhoek Metals. 

Krommenhoek Metals zamelt sinds 1925 oude metalen in en maakt deze klaar voor recycling. De containerservice voor oud metaal is beschikbaar door hele Nederland.

Koper werd bij deze transactie succesvol geadviseerd door De Mik Bedrijfshuisvesting uit Rotterdam.

De Mik Bedrijfshuisvesting adviseerde BPA bij de verkoop van ‘De Startmotor’ in Rotterdam-Zuid

Small_de-startmotor-e1551967816326-272x181

Amvest heeft namens Aegon Nederland het voor werkende jongeren en starters bestemde community woongebouw “De Startmotor” met 581 sociale luxe afgewerkte huurappartementen aan de Dynamostraat nabij het Zuidplein in Rotterdam gekocht. Binnen en buiten het gebouw komen verschillende voorzieningen voor de bewoners, waaronder sport- en fitness faciliteiten, studie- en hobbyruimtes, horeca (in de plint) en een zeer ruime rijwielstalling. Op de daken zijn onder meer een sportkooi, loungeplekken en meerdere rofgardens voorzien.

De verkoper van “De Startmotor” is BPA (Beheer, Projectontwikkeling en Advies), die eerder aan de Dynamostraat 16 ook het kantoorgebouw Inspiratis (groot ca. 12.000 m²) heeft ontwikkeld. De Mik Bedrijfshuisvesting adviseerde BPA, samen met AKD Lawyers, bij de verkoop van het woongebouw.