Recente Transacties

Aankoop Westersingel 84 te Rotterdam

Small_foto_bij_persbericht

Een particuliere belegger heeft onlangs het kantoorpand gelegen aan de Westersingel 84 te Rotterdam gekocht. Het pand is momenteel verhuurd aan een advocatenkantoor.

 

Het monumentale kantoorpand uit 1864 is gelegen aan het mooiste deel van de Westersingel tussen het Parkhotel en de Westzeedijk, naast museum Boymans. Een aantal jaren geleden is het geheel gerenoveerd en in oude luister hersteld met alle voorzieningen voor gebruik als modern kantoorpand.

 

De Mik Bedrijfshuisvesting behartigde de belangen van de koper. Verkoper van het object is Impact Vastgoed.

 

Meent 98-100 te Rotterdam

Small_shoe_club

‘SHOE CLUB’ by Van den Assem verlengt huurovereenkomst in Rotterdam op de Meent 98-100 in Minervahuis II

Recentelijk heeft de SHOE CLUB by Van den Assem haar huurovereenkomst langjarig verlengd.

De dubbele winkel aan de Meent heeft 360 m² winkelruimte op de begane grond en 110 m2 in de kelder. Het is een schoenenparadijs waar mode, muziek en design samen komen. Designer Eric Kuster is verantwoordelijk voor de inrichting.

In Rotterdam wordt de SHOE CLUB by Van den Assem gezien als het 'jongere zusje' van Van den Assem schoenen. De winkel heeft een ruim aanbod van heren- en damesschoenen van de meest trendy merken waaronder Unisa, Magnanni, Santoni, Blackstone, Shabbies Amsterdam en Floris van Bommel.

De Mik Bedrijfshuisvesting behartigde de belangen van de SHOE CLUB.

Het commerciële team van De Mik Bedrijfshuisvesting is per 1 augustus 2017 versterkt met Floyd Los

Small_floyd

Los (30) is de afgelopen 7 jaar in dienst geweest bij JLL en was werkzaam binnen het Industrial & Logistics team. Hij was hier verantwoordelijk voor de regio Groot Rotterdam.  Los zal bij De Mik Bedrijfshuisvesting  verantwoordelijk worden voor het  uitbouwen van de Industriële & Logistieke afdeling, waarbij hij zich  naast de aan- en verhuur ook zal gaan richten op aan- en  verkopen & beleggingen  van bedrijfsmatige & logistieke complexen. 

 

 

275 m² bedrijfsruimte en 250 m² kantoorruimte verhuurd in gebouw Stadionweg 55-57.

Small_r-dam_stadionweg57b-002

Met de komst van KindeRdam en Developers.nl B.V. is het unieke karakteristieke pand gelegen aan de Stadionweg 55 tegenover het Feyenoord Stadion volledig verhuurd.

KindeRdam heeft reeds haar intrek genomen in de circa 275 m² bedrijfsruimte. Het gehuurde wordt gebruikt als werkplaats c.q. ruimte voor de technische dienst van de KindeRdam kinderdagverblijven.

Recentelijk heeft ook Developers.nl B.V. een huurovereenkomst gesloten voor de huur van ca.250 m² kantoorruimte gelegen op de tweede etage van het pand met parkeerplaatsen op het bij het kantoorpand behorende afgesloten parkeerterrein. Developers.nl is een zeer gespecialiseerd jong software ontwikkelbedrijf.

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. trad in deze transacties op namens verhuurder.

 

690 m² kantoorlofts verhuurd aan de Kipstraat 52

Small_kipstraat_52_r-dam-001

Kipstraat 52, een karakteristiek naoorlogs pand uit 1952 bestaande uit 900 m² kantoorruimte verdeeld over 4 etages exclusief een dakterras van circa 300 m² is getransformeerd van kinderdagverblijf tot moderne kantoorlofts hetgeen heeft geresulteerd in de succesvolle verhuur van 3 etages. De bedrijven A2 Studio, Orange Architects B.V. en Jeroen Schipper Architecten huren ieder een door Van Omme & de Groot turn-key gerenoveerde etage.

Voor de verhuur is nog de laatste turn key loft office beschikbaar van circa 212 m² op de 4e verdieping. Met medegebruik van het gemeenschappelijk dakterras.

Deze transactie werd namens de verhuurder tot stand gebracht door De Mik Bedrijfshuisvesting B.V.